Egyéb költségek

Amennyiben a szkennelésre szánt dokumentum sérült, nem szabványos formájú és max. A3 méretű fénymásoló lap, vagy össze van tűzve egy másik dokumentummal, nem egyetlen dossziéban kerül átadásra, vaéamint az automatikus szövegfelismerésen túl a szövegek korrekciójára, fotóretusálására, továbbá a különböző dokumentumok külön-külön történő rendszerezésére (címkézésére és indexelésére), az eredeti dokumentumok megsemmisítésére vagy elszállítására is igény van, a listaárakon felül további további díjakkal is kalkulálnod kell. Igényeid alapján részéletes árajánlatot készítünk neked, melynek eldöntheted, hogy melyik szolgáltatásra van ténylegesen igényed és/vagy pénzügyi kereted. 

hogyan számoljuk ki a dokumentumok szkenneléséhez kapcsolódó esetleges további költségeket?

A dokumentum szkennelési szolgáltatások árazása során nagy eltéréseket tapasztalhatsz.  A piacon ugyanis a szolgáltatók általában az automatikus szkennelés költségeit tüntetik fel, így ha pusztán az ár alapján döntesz, meglepő lehet, hogy a dokumentumok tényleges szkennelési költségeivel csak a szolgáltatás igénybevételét követően szembesítenek.

Nézd meg itt hogy mi befolyásolja a szkennelési árakat!

 

Impresszum

A weboldalt a Heim Magyarország Kft. készítette.

A weboldalt a Heim Pál Alapítvány üzemelteti. Székhely: 2890 Tata Kálvária u. 23.
Adószám: 18506965-2-11
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200151-18534764
Nyilvántartásba vétel száma: 1036 Pk. 60.026/2013
KSH szám: 18506965 569 11

A Heim Pál Alapítvány Magyarországról támogatott szervezet, amely vállalkozási tevékenységet is végez, és céljai közé tartozik a környezetvédelem, vállalkozó szellemű fiatalok támogatása, mentorálása, a digitális egészségipar és egészségmegőrzés fejlesztése, valamint az örökségvédelem.

Adatvédelmi tájékoztató

A Heim Pál Alapítvány (cím: 2890 Tata Kálvária u.23.), (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Amennyiben a kezelt adatokkal kapcsolatban kérdesd merül fel, kérjük, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kövess minket a Facebookon is!
Árajánlat kérés
Formátum: +36 30 123 4567