Mit tartalmaz a szkennelés díja?

Amennyiben a szkennelésre szánt dokumentum sértetlen, szabványos A4 méretű fénymásoló lap (azaz nincsen összetűzve másik dokumentummal, továbbá egyetlen dossziéban kerül átadásra), lehetőség van a laponkénti automatikus szkennelés igénybevételére. Az automatikus szkennelés során akár a lap mindkét oldalát egyszerre szkenneljük be, ami gyors, élő munkát csak ritkán igénylő (csak a dokumentumok cseréje során szükséges) folyamat. A szkennelés ára ebben az esetben tartalmazza az előzetesen kiválasztott formátumba történő automatikus szkennelés, az automatikus szövegfelismerés (utólagos korrektúra nélkül), a titkosítás, a hozott adathordozóra történő másolás, az egyedi hozzáférést biztosító kódolás, valamint az iratok eredeti állapotba történő visszarendezésének a díját.

Kérjük, minden esetben kérd árajánlatunkat!

Impresszum

A weboldalt a Heim Magyarország Kft. készítette.

A weboldalt a Heim Pál Alapítvány üzemelteti. Székhely: 2890 Tata Kálvária u. 23.
Adószám: 18506965-2-11
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200151-18534764
Nyilvántartásba vétel száma: 1036 Pk. 60.026/2013
KSH szám: 18506965 569 11

A Heim Pál Alapítvány Magyarországról támogatott szervezet, amely vállalkozási tevékenységet is végez, és céljai közé tartozik a környezetvédelem, vállalkozó szellemű fiatalok támogatása, mentorálása, a digitális egészségipar és egészségmegőrzés fejlesztése, valamint az örökségvédelem.

Adatvédelmi tájékoztató

A Heim Pál Alapítvány (cím: 2890 Tata Kálvária u.23.), (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Amennyiben a kezelt adatokkal kapcsolatban kérdesd merül fel, kérjük, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kövess minket a Facebookon is!
Árajánlat kérés
Formátum: +36 30 123 4567