Nonprofit

Minden szervezet számára kell valami, amiben hisz, ami fontos neki, ami túlmutat önmagán, ami talán egy kicsit magasabb rendű célnak tűnik, mint a profit, vagy pusztán a vásárlások számának a növelése. A Heim Pál Alapítvány természetszerető csapatának ezért adtunk egy újabb feladatot: meg kell menteniük egy erdőt és annak összes lakóját: a rókát, a madarakat, a békákat, a vaddisznót, az őzet, a szarvast, a virágokat… És, hogy még egy kicsit nehezítsünk a dolgon, mindezt a való életben, de kizárólag digitális eszközökkel kell megvalósítaniuk.

Őszintén szólva ehhez sokkal többre volt szükségünk a puszta ötletelésnél. De a lényeg, hogy végül kitaláltunk valamit:

A sokadik megbeszélésen valaki felvetette, hogy mi lenne, ha a fákat behelyettesítenénk papírral… és potenciális digitális irodaként tekintenénk az irdatlan mennyiségű irathalomra. A cellulóz helyett máris lombos erdőt és állatokat láttunk és tiszta levegőt szívtunk a tüdőnkbe. Végül megszületett a Hattyúscan, az első zsebre tehető digitális iratrezervátum és dokumentumarchiváló szolgáltatás.

Impresszum

A weboldalt a Heim Magyarország Kft. készítette.

A weboldalt a Heim Pál Alapítvány üzemelteti. Székhely: 2890 Tata Kálvária u. 23.
Adószám: 18506965-2-11
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200151-18534764
Nyilvántartásba vétel száma: 1036 Pk. 60.026/2013
KSH szám: 18506965 569 11

A Heim Pál Alapítvány Magyarországról támogatott szervezet, amely vállalkozási tevékenységet is végez, és céljai közé tartozik a környezetvédelem, vállalkozó szellemű fiatalok támogatása, mentorálása, a digitális egészségipar és egészségmegőrzés fejlesztése, valamint az örökségvédelem.

Adatvédelmi tájékoztató

A Heim Pál Alapítvány (cím: 2890 Tata Kálvária u.23.), (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Amennyiben a kezelt adatokkal kapcsolatban kérdesd merül fel, kérjük, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kövess minket a Facebookon is!
Árajánlat kérés
Formátum: +36 30 123 4567