Papír helyett fák és bitek

Tudjuk, a legjobb az lenne, ha ki sem kellene nyomtatni azokat az üzleti, vagy személyes jellegű dokumentumokat. Ennek ellenére reméljük, hogy a papírra még nagyon sokáig szükségünk lesz. Mert olvasni még mindig egy igazi könyvből a legjobb. Akár egy régiből, akár egy újrafeldolgozott papírra nyomtatottból.

De abban is biztosak vagyunk, hogy nullára lehet csökkenteni a feleslegesen újranyomtatott dokumentumok számát. Ez az, ami motivál minket, ezért dolgozunk neked és veled. Mert szeretnénk, ha kereshetővé és zsebben hordozhatóvá válna minden papír alapú szöveges és képanyag.

IGEN, SZERETNÉK KÖNNYEN ÉS GYORSAN KERESNI AZ IRATAIM KÖZÖTT, ÍGY KÉREK ÁRAJÁNLATOT DOKUMENTUMAIM  DIGITALIZÁLÁSÁRA

Impresszum

A weboldalt a Heim Magyarország Kft. készítette.

A weboldalt a Heim Pál Alapítvány üzemelteti. Székhely: 2890 Tata Kálvária u. 23.
Adószám: 18506965-2-11
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200151-18534764
Nyilvántartásba vétel száma: 1036 Pk. 60.026/2013
KSH szám: 18506965 569 11

A Heim Pál Alapítvány Magyarországról támogatott szervezet, amely vállalkozási tevékenységet is végez, és céljai közé tartozik a környezetvédelem, vállalkozó szellemű fiatalok támogatása, mentorálása, a digitális egészségipar és egészségmegőrzés fejlesztése, valamint az örökségvédelem.

Adatvédelmi tájékoztató

A Heim Pál Alapítvány (cím: 2890 Tata Kálvária u.23.), (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Amennyiben a kezelt adatokkal kapcsolatban kérdesd merül fel, kérjük, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kövess minket a Facebookon is!
Árajánlat kérés
Formátum: +36 30 123 4567