Szkennelés

Ajándék – mennyiségtől függően bonsai fa vagy mobilszkenner

Nagyra értékeljük azokat, akik a papír helyett a biteket választják. Minden nagyobb szkennelési megbízás esetén ezért megajándékozunk téged a természet egyik csodájával: 100 oldal felett egy csomag virágmaggal, 1000 oldal felett egy csodálatos orchideával, 10.000 oldal felett pedig egy valódi bonsai fával. Ha pedig 100.000 oldalnál is többet szeretnél, akkor a fentieken túl ajándékba adunk neked egy mobil szkennert is.

Megmenteni egy erdőt…

Minden szervezet számára kell valami, amiben hisz, ami fontos neki, ami túlmutat önmagán, ami talán egy kicsit magasabb rendű célnak tűnik, mint a profit, vagy pusztán a vásárlások számának a növelése. A Heim Pál Alapítvány természetszerető csapatának ezért adtunk egy újabb feladatot:

Avatar, Pandora és 500 000 fa…

Az Avatar című filmben az emberiség egy különleges ércért pusztította el a bennszülött lakosok Otthon Fáját. A film megrázó jelenete szinte mindennapos a világ erdőiben. És ehhez a pusztításhoz még értékes fém sem kell: elegendő kizárólag  a papír hozzá.

Víz, áram, széndioxid, vegyi anyagok: ez is a papír

Az üzleti világ információinak mintegy 95 százalékát papíron tárolják, bár a technika rég lehetővé tette, a papírmentes iroda még nem született meg.Gondoltad volna, hogy egy átlagos iroda éves papírfelhasználásához 1300 liter vízre és 265 KWh elektromos áramra van szükség, miközben…

Amikor az elveszett, kidobott dokumentum akár 20 000 fát is érhet évente

És ha ez még nem lenne elég a nemzetközi statisztikák alapján évente az összes papíralapú irodai és otthoni dokumentum legalább 3-5%-ának veszik nyoma, és úgy kerül a szemétbe, vagy az irattartó mélyére, hogy később még szükség lenne rá. E miatt pedig a dokumentumot újra előállítják…

40 %-nyi munkaidőt pazarlunk el feleslegesen

Egy átlagos magyar kis és középvállalkozásnál évente 100-2000 új dokumentum keletkezik, egy-egy dokumentum papír alapú archiválási költsége pedig akár 30 ezer forintra is rúghat. Mielőtt a fejedet csóválnád, számold csak ki…

Gondoskodtál már a nyomtatott dokumentumaid GDPR védelméről?

A rengeteg nyomtatott irodai adat megfelelő védelme a GDPR alapján hatalmas erőfeszítéseket igényelhet vállalkozásod számára, hiszen a hagyományos irodai körülmények között az adatbiztonság is komolyan sérülhet: a statisztikák szerint a dokumentumok 5 százaléka elveszik, a kinyomtatott dokumentumok 24 százalékát pedig sohasem iktatja senki.

Papír helyett fák és bitek

Tudjuk, a legjobb az lenne, ha ki sem kellene nyomtatni azokat az üzleti, vagy személyes jellegű dokumentumokat. Ennek ellenére reméljük, hogy a papírra még nagyon sokáig szükségünk lesz. Mert olvasni még mindig egy igazi könyvből a legjobb. Akár egy régiből, akár egy újrafeldolgozott papírra nyomtatottból.

Tippek, hogy kevesebb papírt használj:

Használd mindig a papír mindkét oldalát, nyomtass kétoldalasan! Ne nyomtass feleslegesen! Ha mindenképpen nyomtatnod kell, használj újrahasznosított papírt! Több okos tippért a kevesebb papírfelhasználásért kattints!

Digitális rezervátum a zsebedben

A sokadik megbeszélésen valaki felvetette, hogy mi lenne, ha a fákat behelyettesítenénk papírral… és potenciális digitális irodaként tekintenénk az irdatlan mennyiségű irathalomra. A cellulóz helyett máris lombos erdőt és állatokat láttunk és tiszta levegőt szívtunk a tüdőnkbe…

Fadöntés, vagy okos döntés?

Az erdőmentő ötlet megvalósításához a természet szenvedélyes szeretete vezetett minket, de miközben a szolgáltatások részletein dolgoztunk, rájöttünk arra is, hogy rengeteg időt, felszabaduló helyet és alkotó energiát adhatunk vissza a különböző közösségeknek.

Ahogy digitális irataid gyarapodnak, úgy lesz a környezeted is egyre gazdagabb

Minél több dokumentumodat digitalizálod nálunk, annál több fát és állatot mentesz meg, miközben szó szerint napokkal, vagy akár milliókkal is gazdagabb leszel.

A legdiszkrétebb dokumentumkezelés – igény szerint bármilyen helyszínen

Szeretnénk neked biztonságot nyújtani, ezért úgy tekintünk az általad szkennelésre hozott anyagokra, mintha a sajátunk lenne. Olyan családtagként tekintünk Rád, akinek a minden dokumentuma egyedi értéket képvisel. Gondoskodunk róla, hogy irataidat csak az lássa, akinek erre jogosultságot adtál. Ha kell, elhozzuk a szkennelésre szánt dokumentumot, egyedi szerződéskötés esetén pedig ott végezzük el a munkát, ahol te szeretnéd.

Évente plusz két nap szabadság

Gondoltad volna, hogy egy vállalkozás évente átlagosan 1000 oldalnyi dokumentumot hoz létre? És gondoltad volna, hogy betűrendes gondozás mellett egyetlen irat megtalálása esetenként 10 percet is igénybe vesz? És mindez naponta ismétlődve. Ez egyetlen (!) év alatt közel 2 teljes nap, ami helyett akár pihenhetnél is! Ezt a két napot ajándékba kaphatod, ha a szkennelés mellett döntesz!

Impresszum

A weboldalt a Heim Magyarország Kft. készítette.

A weboldalt a Heim Pál Alapítvány üzemelteti. Székhely: 2890 Tata Kálvária u. 23.
Adószám: 18506965-2-11
Bankszámlaszám: Magnet Bank 16200151-18534764
Nyilvántartásba vétel száma: 1036 Pk. 60.026/2013
KSH szám: 18506965 569 11

A Heim Pál Alapítvány Magyarországról támogatott szervezet, amely vállalkozási tevékenységet is végez, és céljai közé tartozik a környezetvédelem, vállalkozó szellemű fiatalok támogatása, mentorálása, a digitális egészségipar és egészségmegőrzés fejlesztése, valamint az örökségvédelem.

Adatvédelmi tájékoztató

A Heim Pál Alapítvány (cím: 2890 Tata Kálvária u.23.), (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Amennyiben a kezelt adatokkal kapcsolatban kérdesd merül fel, kérjük, írj nekünk a [email protected] e-mail címre!

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Kövess minket a Facebookon is!
Árajánlat kérés
Formátum: +36 30 123 4567